Szandi89 2013.03.29. 16:54

Fontos oldalak

Pálinkás jó reggelt mindenkinek :) 

A fontos dátumok sora után nézzük most át azokat az oldalakat, ahol segítséget kaphattok rajtunk kívül, kicsit hivatalosabb formában. Meg is vizsgáltuk ezeket a honlapokat :)

rajt.jpg

http://www.felvi.hu/

A felvi.hu az egyik legnagyobb hivatalos portál, ami nem csak Nektek, felvételi előtt állóknak segít mindenben, hanem a diplomázottaknak is. Mindent megtalálhattok a szolgáltatások listáján: iskolai rangsorokat, előző évi ponthatárokat, illetve az e-felvételit is. Ha belekeveredtetek a felvételi pontszámításba, akkor arra itt van egy nagyszerű pont kalkulátor is.

http://eduline.hu/

Hasonló oldal az eduline.hu, mindenképpen ajánljuk a felvi mellett. Nagyszerű cikkeket olvashattok, itt leginkább az aktuális történéseket tudjátok követni.

http://www.sulioldal.hu/

http://www.oktav.hu/index.php?akt_menu=78&gclid=CKGxz8iD1LUCFcVb3god5XEA-Q

A suli oldalon és az oktav weboldalán a 2013. évi képzési lehetőségeket is figyelemmel követhetjük, illetve a pályakezdő állásokat is.

Ne feledjétek a pályaválasztási tanácsadás fontosságát sem, ha tudtok, menjetek el, akár osztályszinten is, hogy kiderüljön, hogy ki-mire alkalmas a képességfelmérés alapján. Nem kell egy érettségire gondolni, csak a képességeiteket mérik fel. Emellett egy személyiség teszt kitöltése sem árt, hogy kicsit tisztába jöjjetek önmagatokkal.

Erre is találtok megoldást a felvi oldalán:

http://www.felvi.hu/felveteli/teszt

Puszi Szandi!

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr715120133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása