Egyik este pont azt beszélgettük Krisztivel, hogy azért az egyetem első éve sokkal keményebb volt, mint bármi, amivel addig találkoztunk (az érettségit is beleértve!!!). Pár tárggyal elég sokat szenvedtünk, ilyen volt pl. a matek, a mikroökonómia, a statisztika – egyik sem a könnyűségéről híres. Az ilyen tárgyaknál, ahol nem be kell magolni, hanem meg kell érteni a tanagyagot, néha nem árt egy segítő kéz, aki elmagyarázza az érthetetlen részeket :)

Ezért összegyűjtöttünk Nektek pár hasznos weboldalt és pár olyan konzultációs rendezvényt, ami után tuti lesz a siker a zh-kon és a vizsgákon!

blog.png

A triviális megoldás ;) Forrás: http://bit.ly/1bkZDoM

http://www.mateking.hu/

A Mateking az egyik legnagyobb megmentője a közgazdász tanoncoknak J Matek és statisztika minden mennyiségben – anyagok és lépésről-lépésre magyarázatok! Többször segített már ki ez minket :) Személyes konzultációt is lehet egyeztetni.

http://www.szuperkonzultacio.hu/

A szuperkonzultáció már 4 éve segít a kétségbeesett egyetemistákon :) Nagyon jó, fiatal tanári gárda, ráadásul több egyetem óráira is vállalják a felkészítést! :)

http://www.metakereso.com/web?ts=go&q=egyetemi+mag%C3%A1ntan%C3%A1r

Ha magán tanárt keresel, itt biztos találsz :)

http://egyetemikonzultacio.hu/[Z.A.1] 

Az egyetemi konzultáció nagyon zsebpénzbarát árakkal dolgozik, itt is több egyetem diákjain is segítenek :)

Reméljük, hasznosnak bizonyulnak a fenti linkek!Nekünk rengeteg segítséget adott az első években az internet! Nagyon sok jó jegyzetet, anyagot lehet találni egy kis keresgéléssel, úgyhogy ne legyetek restek használni! :)

Puszik

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr815547201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása