Ahoy!

Amint a szeptember eleje megérkezett (bár ne érkezett volna) újra fellendültünk, íme itt egy újabb diákszámla ajánlat, ezúttal a Volksbank tolmácsolásában. 

Számlanyitási és számlavezetési díj nincs, a számlához tartozó főkártyát ingyen kérhetjük, és havi kétszer ingyen vehetünk fel vele pénzt saját ATM-nél.  Átutalási szempontokból ugyan ott vagyunk, mint a többi banknál, az összeg egy bizonyos százalékát vonják pluszban a számlánkról. Bankon belül ez 0,2%-ra rúg, de minimum 300 Ft. Bankon kívülre az összeg 0,25%-át kell pluszban kifizetnünk, de minimum 500 Ft-ot. Állandó átutalásnál ez az összeg 100 Ft/tételre csökken. Természetesen, itt is olcsóbb, ha az internetes bankolási lehetőségeket használjuk,  az átutalások minimális díja ilyenkor lecsökken 50, illetve 75 Ft-ra. A szokásos sárga csekk befizetési lehetőséggel és közüzemi díjbeszedésekkel itt is találkozhatunk, mint extra szolgáltatás, valamint telebank is rendelkezésünkre áll, de sajnos számlanyitási akcióról nem tudunk beszámolni

Összességében úgy gondoljuk, hogy ennél alacsonyabb díjakkal is lehet diákszámlát nyitni… 

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr413155900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása