Szandi89 2011.08.31. 16:57

CIB Cibezz

Hello Kedveskéim!

Újabb nap, újabb diákszámla (másodjára)! De előtte, kisebb női kiakadás. Hát mégis mi a fene ez az időjárás?  Arról nem is álmodunk, hogy lebarnuljunk, de ez, hogy a nyár az utolsó pillanatra marad, mégiscsak pofátlan. Emlékeztek az idei nyárra? Egy szép keddi napra esett, csodás volt…ja meg persze augusztus utolsó 4-5 napjára mikor már senki nem ér rá semmire...Mellesleg idén tényleg érdeklődés hiányában elmarad a nyár, bár nem igazán értjük miért, de hát biztos tetszik valakinek ez a monszun évszak is.  Na, témánál maradva, CIB Cibezz számlacsomag, csapó kettő! J

Ami ingyen van, az a számlavezetés, első évben egy bankkártya (VISA Electron vagy MasterCard Unembossed), havi két pénzfelvétel saját ATM-ből és a netbank szolgáltatásnak sincs havidíja.
Internet banknál maradva, bankon belüli átutalás forintban a netről indítva ingyenes, akár egyszeri, akár rendszeres megbízásról van szó.  Kártyafigyelő szolgáltatást sajnos itt nem ingyen kapunk, de a „felnőtt” számlákhoz képest féláron. Ezen kívül ingyen igényelhetünk olyan kártyát, amivel tudunk online fizetni. Hagyományos papír alapú átutalás esetén fizetnünk kell, ez bankon belül 100 Ft + az összeg 0,2%-a (de mindig 350-5000 Ft között), bankon kívül pedig 100 Ft + az összeg 0,3%-a (400-10000 Ft között)

Szolgáltatási szinten már említettük a bankkártyához kérhető SMS értesítő szolgáltatást, ezen felül sárga csekk befizetés, csoportos beszedési megbízás, diákhitel igénylési lehetőség áll még rendelkezésünkre, tehát mindent megkapunk, amire szükségünk lehet. Tőlünk meg most egy puszit kaptok, mert ez bizony a bejegyzés vége!  PUSZI :-D

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr903155866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása