Sziasztok,


Szintén internetes kutakodásunk részeként ismerhettük meg a Raiffeisen Bank Menza diákszámláját, amely valószínűleg azért is tud előnyös lenni, mert a csomagot a hallgatói jogviszony igazolásával egészen 28 éves korig lehet igénybe venni.
Szóval egy jó pont oda!


Az a legimponálóbb a számlában, hogy maga a diákszámla egyes főiskolákon és egyetemeken a Neptun-rendszeren keresztül is igényelhető, ráadásul ingyen. Sőt mi több, a Menza Diákszámla révén lehetőség van Neptun-rendszeren keresztül intézni a felsőoktatási intézmény irányába történő átutalásokat.


Viszont riasztó lehet az, hogy sajnálatos módon nincs minden sarkon „Raiffeisen bank automata”, így alapvetően a legtöbb esetben más bank ATM-nél lehet csak diákszámlánkról készpénzt felvenni, amelyért egységesen 250ft-ot kell fizetni...


Összegezve: könnyen elérhető diákszámla csomag, de kissé drága, ha idegen ATM-et használunk!

Hozzáfűzés: a keresgélés tényleges keresgélés volt, mert nem igen írt a Raiffeisen erről a szolgáltatásáról… ami viszont a kezdeti jó pontot egy rossz ponttal kompenzálja!


További infókért itt nézelődhettek, ha Menza diákszámlára vágytok:


http://www.hitelinfo.biz/bank-hirek/nincs-szamlavezetesi-dij-menza-diakszamla-raiffeisen-bank


http://www.raiffeisen.hu/raiportal/pdf/CBH_kondiciok/okoskartya_kondi.pdf

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr862286173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása