Szandi89 2011.08.29. 09:07

OTP Junior

 Sziasztok!

Sikeresen túléltük a nyár két legmelegebb napját! Viszont, ennyi külföldit az országban szerintem még életemben nem láttam, Krisztin kívül senkitől nem hallottam magyar szót, hihetetlen volt. Tudom én, hogy nemzetköziek vagyunk, de akkor is durva személyesen szembesülni ezzel. Persze semmi gondom velük, csak mellbevágó idegennek lenni a saját városodban. No mindegy, térjünk inkább át egy kis diákszámlázásra, konkrétan OTP Junior csomag.

Kezdjük a pozitív dolgokkal, ami ingyenes, az a számlaigénylés és vezetés, egy bankkártya (Visa vagy Maestro), valamint havi egyszeri saját ATM-es pénzfelvétel. Netbank és telebank egyaránt rendelkezésünkre áll, előbbi kedvezményes ügyintézési lehetőségeket is kínál. Az átutalás saját bankunkon belülre papír alapon az összeg 0,2%-ába kerül, de minimum 244 Ft és maximum 440 Ft. Ugyanez bankon kívülre szintén 0,2%-os díjat von maga után, 408 és 6880 Ft között. Interneten a díjak pontosan a felükre csökkennek, tehát bankon belül az összeg 0,1%-a (122-220 Ft között), bankon kívülre pedig szintén 0,1%, de minimum 204 és maximum 3440 Ft. Állandó átutalási megbízásainkat 119 Ft/tétel áron teljesíti a bank.  Sárgacsekk befizetést itt is intézhetünk, diákhitelt OTP számlánkra is igényelhetünk, ezen kívül feltölthetjük a mobilunkat is bármelyik bank automatánál.  Szolgáltatási szinten tehát nincs hiány, igaz többletet sem találunk más bankokhoz képest.

Remélem, ezzel is megkönnyítjük nektek a választást, puszi! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr363155889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása