Sziasztok!

A lustaság nagy úr, így feltételezzük, hogy nincs kedvetek újra végigolvasni az összes netbankos posztot (ejnye-ejnye), szóval az az ötletünk támadt, hogy írunk egy összefoglaló-összehasonlító bejegyzést a mi kis olvasóinknak. Szavatokat ne halljuk ezek után, így is elkényeztetünk titeket!  :P 

Előre szólunk, hogy ezek szubjektív és egyszeri tapasztalatok, de ettől függetlenül reméljük hasznosnak (esetleg szórakoztatónak) találjátok majd őket, és segítenek eligazodni a kismillió szolgáltatást nyújtó bankok között.

Hogy melyik a legjobb? Jó kérdés, attól függ, mi kell az embernek. Az biztos, hogy mindenhol dolgoznak kedves és kevésbé kedves telefonközpontosok is, meg hát bárkinek lehet rossz napja, de mindegy…  Mindezt félretéve, amit objektíve meg tudunk nézni, az a menü átláthatósága.

Negatívumként kiemelném a legtöbbekre jellemző reklámot, amit közvetlen a hívás elején végig kell hallgatnunk. Ez egyrészt uncsi, másrészt időpocsékolás. Ezek után elkavargunk a menükben 1,5-2 percig mielőtt ügyintézőhöz kapcsolnak, a várakozási idő persze napszaktól meg szerencsétől függ, de azért pár percnél többet sehol sem tapasztaltunk. Na és itt jönnek a különbségek, ami hát legtöbbször munkatárstól és nem banktól függ, de azért röviden térjünk ki a dolgozókra is! J

Az OTP munkatársa eléggé unhatta már a napot, úgy kellett kihúzni belőle bármi infót, akárcsak a Budapest Bank ügyintézőjéből. Ennek ellenkezője volt a CIB és a Volksbank munkatársa, akik nagyon bőbeszédűek voltak. Akikkel a legjobban megértettük egymást azok az Axa és az Erste kötelékében dolgoztak, nagyon kedves, lelkes és segítőkész emberekkel beszélhettünk. J Bár biztosak vagyunk, hogy más bankoknál is dolgoznak ilyen személyiségek, csak mi pont nem őket fogtuk ki.

Hát röviden ennyiben merültek ki a banki ügyfélszolgálatos kalandjaink, remélem segítségetekre lesz ez is a választásban J Azért nézzétek át a többi cikkünket is! Puszi!

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr273155849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása