Üdvözlet!

Így az igazi ősz kapujában reméljük, hogy a gólyatáboron már mindenki túlesett, megfázásokat és egyéb nyavalyákat elkerülve ezerrel halad az iskolakezdés felé. Igen ám, de diákszámlára még mindig szükségünk lenne… Nos, megint igyekszünk ezen segíteni, mai menü az Unicredit Bank diákszámlája.

A számlanyitás ingyenes, míg a havi fenntartása 99 forintunkba fog kerülni minden hónap elején. Ingyenes még havi egyszeri készpénzfelvétel saját ATM-ből. Ezen felül ingyenesek még az állandó átutalási megbízások, valamint interneten intézve az egyszeriek is, akár bankon belülre, akár bankon kívülre. Amennyiben ezt papíron kívánjuk intézni, úgy bankon belül az átutalt összeg 0,25%-a (300-5000 Ft között), bankon kívül pedig 0,3%-a a fizetendő díj. Ez utóbbi minimum 300, maximum 6000 Ft lesz.  A számlához tartozó Visa vagy Maestro bankkártyához ingyenesen kérhetünk SMS szolgáltatást, így kérésünkre értesítenek minket kártyás pénzfelvételeinkről, vagy vásárlásainkról. Tudjátok, jobb a biztonság! :-)

Röviden ennyit tudunk elmondani az Unicredit diákszámlájáról, remélem segítségetekre voltunk. Puszi! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr623155898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása