Szandi89 2011.08.28. 17:01

MKB Student

 Sziasztok!

Ma az MKB Student csomagja a soros, csapjunk is bele, aztán megyünk is Krisztivel a várba sétálgatni. Ahogy azt megszokhattuk, számlavezetési és bankkártya díj nincs, ezen felül havi két ATM használat ingyenes. Az internetes banki szolgáltatásért szintén nem tartozunk extra havidíjjal. Ezt egyébként itt is megéri igénybe venni, ugyanis minden átutalásunkat díjmentesen intézhetjük, akárcsak az Erstenél.  Amennyiben a hagyományos úton adjuk le a megbízásunkat, úgy bizony számítanunk kell az ügyintézés díjára, ez a következőképpen alakul. Bankon belül 0,33%+220 Ft (de mindig 330 és 5500 között), bankon kívülre 0,38%+220 Ft (385-6600 forint között).

Hát erről kb ennyit tudtunk elmondani, majd még kicsit később vadászunk a facebookon is bankokat, azt úgyis mind nézegetitek.
Puszi!

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr223155883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VT2 tulaj 2011.10.11. 10:42:11

24 éves korig minden tekintetben az MKB ajánlata a legjobb!

- Éves díj nélküli MasterCard Unembossed bankkártyáddal itthon és külföldön is kényelmesen fizethetsz, sőt havi két alkalommal díjmentesen vehetsz fel készpénzt bármely belföldi ATM-ből.
- MobilBANKár havidíj-mentesen, ráadásul bankkártyás vásárlásaidról, pénzfelvételeidről ingyenes sms-ben értesítünk.
- Havidíj-mentes NetBANKár SMS Aktív szolgáltatásunk segítségével pénztárcádat az internetre is áthelyezheted, könnyedén ellenőrizheted számlád forgalmát, forint utalásaidat ingyenesen bonyolíthatod.
- A TeleBANKáron keresztül telefonon intézheted bankügyeid havidíj nélkül.
süti beállítások módosítása