Szandi89 2011.08.25. 10:07

Budapest Bank

Sziasztok!

Képzeljétek, közel egy éves a blog! :-)  Épp ezért az elkövetkezendő cikksorozatban meg fogjuk nézni, hogy mi változott a diákszámlák terén, hátha tavaly óta a bankok új kondíciókkal álltak elő. Amennyiben részletesebb leírást szeretnétek kapni egy-egy számláról, keressétek vissza az ide vágó cikket, ide csak a lényegesebb dolgokat dobjuk be gyorsan, két iszonyatosan forró nap között. :-)

Elsőként Budapest Bank Universo számla. Tavalyról hozta magával az ingyenes számlavezetést, valamint a havidíjmentes elektronikus bankkártyát (VISA Electron vagy Cirrus Maestro). Ezen kívül ingyenes még havi két pénzfelvétel saját ATM-ből. Az átutalások a következőképpen alakulnak:  saját bankba és bankon kívülre is egyaránt  55 Ft + az összeg 0,3%-a de maximum 2000 Ft.  Állandó átutalásival csak 55 Ft/tétel.  Mint a legtöbb helyen, internet bankon át ezek a díjak itt is alacsonyabbak.

Szolgáltatási szinten persze megvan a megszokott sárga csak, netbank, telebank (SMS értesítővel) és továbbra is lehet rajtuk keresztül diákhitelt igényelni a Diákhitel Központtól. Semmi kiemelkedő, de semmi kivetnivaló J Röviden ennyi lenne, ha nem elég, nézzétek meg a kondíciós listát vagy a tavalyi cikkünket! Puszi J

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr303155854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása