Szandi89 2011.05.31. 11:48

Raiffeisen Netbank

Helló-belló!

Hogy vagytok diákszámlások? :-) A mai internetes bankolás előtt megosztanám veletek, hogy ma összetalálkoztam egy gimnázium osztálytársammal és nem kicsit meglepődtem az élet dolgain. Bementem egy ilyen kis családi pizzázóba és bizony vele találkoztam a kasszánál, teljesen megörültünk egymásnak (sikerült is feltartanom a sort vagy tíz percig). Szóval vicces dolog ám csak így véletlenül ismerősökkel összefutni. :-)

Mai alanyunk a (dobpergés) Raiffeisen bank DirektNet szolgáltatása. A kezelőfelület ízléses sárga-fekete színkombinációban pompázik, egy felső csík tartalmazza a főmenüt, míg baloldalon láthatjuk az épp aktuális menüpont lehetőségeit. Ezek a lehetőségek a következők: számlatörténet és számlakivonat kérése, tranzakciók ellenőrzése, számlaegyenleg részletezés, átutalások, betétek és ügyintézés. Az átutalásoknál elérhetjük a megszokott funkciókat, úgymint egyszeri és állandó átutalás, csoportos beszedési megbízás, sárga csekk befizetés. Betétek lekötésére és lekötött betétek kezelésére is van lehetőségünk, valamint az ügyintézés fül alatt elintézhetünk rengeteg olyan dolgot, amiért máshol sorba kéne állnunk. Ilyen például az adatváltozás bejelentése, különböző szolgáltatások igénylése, valamint gyakori kérdéseinkre is választ kaphatunk az internetes felületen keresztül.

Összefoglalva, a Raiffeisen bank internetes szolgáltatása ránézésre igen kellemes élményt nyújt és az ügyintézésben is nagy segítségünkre van, igaz a korábban megismert felületekhez képest pár funkció hiányzik belőle, de ettől függetlenül kellemesnek és használhatónak találtuk az elmúlt napokban. :-) Reméljük, azért találunk még plusz szolgáltatásokat nyújtó internetes banki megoldásokat, szóval várjátok csak tűkön ülve a következő bejegyzést :-P

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr283137368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása