Rájöttünk, hogy a lángos készítés a Balcsi parton sem poén, szóval én most fagyit árulok itthon (ami azért nagyon király, mert magamnak olyan kelyheket állítok össze, hogy az valami csoda), Kriszti pedig hostesskedik :-P

A mai bejegyzésben a Budapest Bank és a Volksbank diákszámlái lesznek terítéken. Mindkettő banknál ingyenes a számlanyitás és a bankkártya is (ezt a jó pontot többek közt az Erste is tudja!), valamint a készpénzfelvételnél is egymásra hajaznak: havonta kettő pénzfelvétel ingyenes saját automatából. Ezzel azért a Budapest Bank vezet, mert jóval több ATM-mel rendelkezik, mint a Volksbank. Utalásoknál nagyjából hasonlók az összegek (Budapest Bank: 25Ft+0,25%/25 Ft+0,25%, Volksbank: 50 Ft/min. 75 Ft), viszont a Volksbank netbankár szolgáltatása fizetős (rossz pontL); az SMS szolgáltatás árát ezzel szemben csak a Budapest Bank kéri el egy standard havi összeg formájában.

Az eddigi bejegyzéseket összegezve, az Erste diákszámlája tűnik az abszolút nyertesnek, de menjetek be egy Erste bankfiókba, és csekkoljátok Ti is!! :)

Most, hogy végeztünk újra a bankokkal és kondícióik vizsgálatával, kicsit fájó szívvel jelentjük ki, hogy lassan a nyárnak is vége :(, de sebaj, mert jönnek (vagy már meg is voltak) az egyetemi/fősulis gólyatáborok, az utalások vagy készpénzfelvételek, és egyben már biztosak vagyunk: megfelelően fogtok dönteni az ajánlatok közül! :)

Legyetek jók, vagy éppen rosszak, ahogy csak szeretnétek! :P                                                              

Puszik

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr214748723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása