Reméljük, már túl vagytok a felvételi ünneplésén, és jöhet egy újabb életre szóló élmény: a gólyatábor! Rengeteg buli, új ismeretség, ne hagyjátok ki ezt a nagyszerű élményt – a legtöbb embernek meghatározza az egyetemi éveit ez az első összerázódás a csoporttársakkal, évfolyamtársakkal!

Viszont a gólyatáborban is nyitott szemmel járjunk, vizsgáljuk meg az ott megjelenő bankok ajánlatait!

deak.jpg
Nem mindegy! :) Forrás: https://m.blog.hu

Fontos, hogy elolvassuk a kondíciókat is, melyek fényt derítenek az olyan apróságokra, mint havi díj, utalási és tranzakciós költségek, szolgáltatások (telefonon keresztüli ügyintézés, internetes bank használata) árai. Válasszuk a legjobbat, persze emellett mérlegelhetjük a nyereményjátékokat, ajándékokat is (pl. az Erste diákszámlával most 2000 HUF-ot, vagy iPhone-t lehet nyerni, az FHB-val menő fülhallgatót, stb.), hátha valami tényleg menő dologgal szeretnék jutalmazni számlanyitásunkat :)

Az objektív és reális döntéshez persze elég az is, ha elolvasod előző blog bejegyzésünket, ahol a legfrissebb közlemények és hirdetmények alapján rangsoroltuk a különböző bankok diákszámláit. :)

A rangsor szerint az Erste Bank Diákszámlája az, ami a legjobb és legolcsóbb a számunkra (ár, ajándék) ráadásul egészen 26 éves korunkig kihasználhatjuk a kedvezményes számla nyújtotta előnyöket! :)

Érezzétek nagyon jól magatokat a gólyatáborban, legyetek nyitottak az új barátságokra! Nekünk Krisztivel nagyszerű élmény volt, biztos Nektek is az lesz! 

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr165477488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása