Szandi89 2013.07.04. 17:43

Soha nem késő...

…váltani. Az utóbbi időben főleg abban segítettünk Nektek, hogy  a rengeteg továbbtanulással kapcsolatos információ tengerében eligazodjatok :) Reméljük jól sikerültek az érettségik, és egy kicsit mi is hozzájárultunk, hogy nyugodtabban teljen ez a stresszes időszak!!!

Na de most térjünk rá a címünkre: tényleg soha nem késő váltani?

Tényleg. Legyen szó lakásról, barátról-barátnőről :P, munkahelyről, iskoláról, bankszámláról, telefonszolgáltatóról; ha nem vagy elégedett, váltani kell.

Nem szabad abba a hibába esni, hogy maradsz valaminél megszokásból, vagy mert macerás a váltás.  Mérlegelj és járj utána, hogy milyen lehetőségeid vannak a váltásra. Ha nem megfelelőek a feltételek (pl. diákszámlának van havidíja, átutalásért sokat kell fizetni, netbankár szolgáltatásért, sms szolgáltatásért, telefonon keresztül való ügyintézésért külön havi díjat számolnak fel), amivel jelenlegi bankod rendelkezik, akkor meg kell fontolni a váltást egy olyanra, ami jobb szolgáltatást nyújt számodra. Ebben próbálunk Nektek az elkövetkezendőkben segíteni, ugyanis elindítjuk a Nagy Kutatásunkat:

  • hol a legjobb a diákszámla (ár-érték arányt, szolgáltatás minőségét, internetes ügyintézést figyelve)
  • hol a leggyorsabb és legkészségesebb a személyes ügyintézés
  • milyen a telefonos ügyfélszolgálat és ügyintézés.

Kövessetek minket továbbra is, mert innentől kezdve lesz igazán izgalmas a helyzet! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr825391324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása