Gondolom már nektek is elegetek van az állandó tanulásból, izgulásból – szóval, ha már minden vizsgán túlestetek, itt az ideje a lazításnak :) ! Összeszedtük nektek azokat az őrületeket, amiket tudtok csinálni az elkövetkezendő időszakban, ameddig még igazán két lét között ingáztok – a még nem egyetemista, de a már nem gimnazista között! :)

Fesztiválozzatok! Fogd a barátaidat, vegyetek egy sátrat, fel a hálózsákkal, és hódítsátok meg a fesztiválszezont! Tiétek a nyár, ráadásul a fesztiválozást low-budget-ből is meg lehet oldani! :) Ezen a linken majdnem az összes rendezvényt megtaláljátok!

Szabaduljatok ki otthonról! Pattanjatok bringára, menjetek el koncertekre, túrázzatok a haverokkal, elég volt a könyv felett ülésből! Térjetek vissza kedvenc sportjaitokhoz, ha eddig a nagy tanulásban kihagytátok volna! A linken további tippeket is kaptok, hogy mit csináljatok a hétvégén!

party.jpg

Tervezzetek családi programokat! Mivel sokan nem a szülővárosukban találnak iskolát, ezért fontos, hogy az előtte lévő nyarat ne csak a barátokkal, de a családoddal is kellemesen töltsétek el. Vidámpark, kultúra, városlátogatás! A legjobb, a három együttesen:menjetek el egy idegen városba, és nézzetek meg mindent, amit a szülőkkel nem néztetek meg! Túrázzatok borospincék környékén, abból mindig jó sztorik születnek :)

Hogy ezt a rengeteg szórakozást miből tudjátok finanszírozni? Ha szüleidtől nem kapnátok elegendő zsebpénzt, akkor bizony a kevésbé kellemes megoldást kell választanotok: diákmunka! Kezdjetek el többen egy helyen (szórólapozás, hostesskedés) dolgozni, és úgy az is egy nagy buli lesz! :) Mi Krisztivel mindig együtt dolgoztunk, és tök jól éreztük magunkat! :)

Kövessetek minket továbbra is!

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr385319901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása