Sziasztok!

Most egy kicsit átveszem a szót Szanditól, és elmesélem, miket tapasztaltam gólyatáborban. Mint tudjátok, hozzánk is eljöhetnek egy nap a diákszervezetek és a különböző bankok, akik szeretnének Titeket arról meggyőzni, hogy náluk miért a legkirályabb diákszámlát nyitni. Nos, ezzel természetesen nagyon óvatosan kell mindig bánni, a legfontosabbat ne felejtsétek el:  mennyit kér a bank a különböző szolgáltatásaiért. Az előző posztokban már összegyűjtöttük Nektek az irányadó árakat, mi az, amiben az egyik bank jobbat nyújt kevesebbért, mint a másik; az már rajtatok múlik, hogy mit választotok! :)

A gólyatábor nekem immáron negyedjére is hatalmas élmény volt, remélem Nektek is tetszett! Tudjátok, hogy nagyon sok múlik azokon a szervezeteken, akik ezeket a táborokat csak a Ti kedvetekért szervezik meg, és azért, hogy könnyítsék a beilleszkedéseteket, egy a giminél/középiskolánál sokkal nagyobb közösségbe!

Reméljük az első benyomás egyelőre jó, de csak most jön a neheze; sokatok számára az önállóság kora… :)

Ehhez és a beiratkozáshoz sok sikert kívánunk, és ne aggódjatok, továbbra is számíthattok ránk, most jönnek még csak a tuti bulihelyek és a tuti spórolós tippek…! :P

Puszik!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr824765855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása