Ismét túl vagyunk egy munkás napon, de hát a bulik áráért meg kell dolgozni… az élet nem egy habos torta!

Na de irány tovább, vegyük szemügyre a következő két bankot: az Erstét és az FHB-t. Az Erste Diákszámlával mind a számlavezetés, mind a bankkártya díjmentesJ, sajnos ezt a kifejezetten jó tulajdonságot nem vette át az FHB Hello: ott fizetni kell éves díjat a MasterCard típusú kártyákértL. Ha pénzt szeretnénk felvenni, havi egy ingyenes az Ersténél saját ATM-ből, és ez külföldön is érvényes!! Az FHB-nál havonta kétszer vehetünk fel ingyenesen pénzt MasterCard típusú kártyánkról, viszont a kettő után saját automatánál nagyon magas (316 Ft-os, az Ersténél az első felvételt követően csak 52 Ft-os!) összeg kerül levonásra a tranzakcióért.

Az utalások a Netbankon keresztül így alakulnak: bankon belül az Ersténél ingyenesen utalhatunk (ez nagyon jó pont!:-), az FHB-nál ez 27 Ft, bankon kívül pedig az előbbinél 22 Ft, míg az FHB Hello-nál 104 Ft. Egy plusz infó, hogy míg Erste automatába folyton belebotlik az ember, ez az FHB-ra nem túl jellemző.

Ezek után egyértelműen kijelenthetjük, hogy a feltételek és árak alapján az Erste Diákszámla a nyerő, hiszen ott az internetes és SMS szolgáltatások is ingyenesek – és mint tudjuk, ami ingyen van, az jó:D - míg az FHB Hello-ja az SMS szolgáltatásért levonja az adott standard haviösszeget.

Csók mindenkinek!!

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr284739892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása