Sziasztok!

A nagy nyári munkakeresésben és a hatalmas balatoni partikban el is feledkeztünk arról a fontos dologról, hogy akik most keverednek egyetemre, főiskolára, és esetleg nagyon tudatosan keresgélnek a bankok között, azoknak a mi egy éve írott bejegyzéseink nem sok releváns segítséget nyújtanak! Hát igen, bankéletben ez az egy év is hosszú idő, így ne lepődjünk meg a teljesen új kondíciókon vagy csomagokon!

Na de most, készen állunk egy újabb számvetésre, és egy újabb sorrend kialakítására! Új kondíciók gyertek, hadd vegyünk Titeket mikroszkóp alá!

Először is nézzük meg, hol van havidíja a bankszámlának, mert az alapvetően elég nagy kizáró ok… hiszen diákok vagyunk, ha lehet ingyen is, miért fizetnénk érte?!

A K&H Trambulin csomagjánál van havidíj, valamint a bankkártyádért is csak az első évben nem kell fizetned; utána már azért is levonják az éves díjat. Hasonló módon működnek a dolgok a CIB Cibezz diákszámlájánál is (havidíj és egy év után bankkártya díj), míg az Unicredit Trendyjénél a kártya kibocsátási díját megússzuk, a számla havidíjat viszont perkálnunk kell (valaki megmondhatná, hogy ez hol trendi :D). Bár ez alapvetően tényleg elég ijesztő, attól függetlenül ezeknek a kártyáknak is megvannak az előnyei: a netes utalás például ennél a három banknál egész olcsó (K&H: 50 Ft/hó, UniCredit: 0/0 Ft, CIB: 0/0 Ft). A K&H havi egy, míg a CIB és az UniCredit kettő ingyenes pénzfelvételt biztosít bármilyen ATM-ből.

Sovány vigasz, de még mindhárom bank jobban teljesít az AXA-nál, aki még egyetemistáknak szóló csomagot sem tudott nyitni, csak egyet a 14-18 éves korosztálynak :)

Na, de mára elég a sok komoly dologról. Holnap pedig irány a strand limonádéval! :D Kövessétek a példánkat Ti is!

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr104673426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marvin the Paranoid Android 2012.08.02. 11:24:27

Üdv!

Az axa-t nem kéne ennyire leírni. Nincs belépési díj, nincs számlavezetési díj, soha nem lesz kártyadíj, ingyenes netes hozzáférés, ingyenes netes utalás, és többszöröse a kamat, mint az említett bankoknál (CIB 0,1%, AXA 4,0%).

Egyetlen hátrány, hogy nincs havi 1-2 ingyenes atm használat, de ha valaki meg tudja oldani más módon a készpénzfelvételt minden hónapban, pl havertól kérni 2000-et, és utalva megadni neki, akkor az axa messze a legjobb választás.
süti beállítások módosítása