Szandi89 2012.07.16. 15:05

A szükséges jó

Krisztivel belevetettük magunkat a diákmunka keresésbe. Nekem a diákmunkáról szörnyű vízióim vannak: az első opció, amit kidob az agyam az a 60fokban egy idétlen jelmezben szórólapozás, az egyik diákhiteles reklám csirkefiúja jut mindig eszembe :), Krisztinek meg valami éjjeli árufeltöltő polcok előtt ácsingózó kialvatlan egyetemisták szörnyű látványa. Na de, olyan ajánlatokkal és hirdetésekkel találkoztunk, hogy mi magunk is meglepődtünk. Rengeteg cég keres gyakornokokat diákszövetkezeteken keresztül. Én már legalább 10 gyakornoki helyet találtam, amire szeptemberben tuti, hogy jelentkezni fogok. Viszont most, úgy döntöttünk Krisztivel, hogy a szakmai gyakorlataink előtt szeretnénk még egy hatalmasat bulizni idén nyáron, szóval mindenképpen olyan munkát fogunk választani, ahol az önfeledt szórakozás találkozik a napfénnyel. Meg is találtuk az idei álom munkát nyárra: Animátorok leszünk!!!! Az álláshirdetést mintha ránk találták volna ki: programokat kell kitalálni a szálloda vendégeinek, és megszervezni ezeket.  A legfontosabb feladat a vendégekkel való kapcsolattartás és a gyerekek szórakoztatása: délelőtti programok szervezése: sport, játék és egyéb móka&kacagás. Úgy lehet jelentkezni, hogy kell írni előre egy hetes programtervet. Ha valakinek van ez ügyben valami frappáns ötlete, akkor megírhatná nekünk. Nagyon szeretnénk megkapni ezt a munkát!! :)

Megígértük, hogy írunk a diákszámláról, mert ez ugye elengedhetetlen ahhoz, hogy munkát vállalj bárhol is. Általánosságban ezekre a pontokra, feltételekre kell odafigyelned, ha bankban akarod tudni a pénzed:

  1. A számlavezetés havidíjmentes
  2. Ingyenes Netbank (pl: átutalás 0Ft)
  3. Ingyenes Telebank
  4. Kibocsátási és éves kártyadíj nincs
  5. A kártyás tranzakciókról szóló SMS szolgáltatás ingyenes
  6. Diákhitelt segítenek-e intézni?
  7. Az ATM kézpénzfelvétel legalább egy alkalommal ingyenes egy hónapban
  8. Ha mindezek az opciók megvannak, akkor érdemes praktikus dolgokra is gondolni, pl.: ATM-ek gyakorisága&elérhetősége belföldön és külföldön egyaránt. Az ATM-ek mellett azt is nézd meg, hogy mennyi bankfiók áll rendelkezésre, ha ügyintézni akarsz.
  9. Banki ügyintézés menyire professzionális: mennyire érthető a tájékoztatás, mennyire vesznek komolyan, mennyire segítőkészek, kedvesek veled az emberek – Mégiscsak a pénzedet fogod rájuk bízni. Sztem ez egy nagyon fontos opció!

 +10. Ezek után a döntésedet megkönnyíti az is, hogy számlanyitáskor, mivel ajándékoznak meg Téged! :) Milyen akciók vannak!

A következő posztban ezeket az akciókat fogjuk végignézni, hogy ki milyen pluszt tud nyújtani diákszámla megnyitásakor. Most befejezem, mert a szobámban nyáron 14óra után bekapcsol a szauna :) Irány strand!

Puszi

Szandi

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr654660044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása