Hellóka!

Most sajnos nincs semmi különös mesélni valónk, haladunk ezerrel az igazi szeptember felé, aztán lassan komolyan egyetem meg egyéb ilyen istencsapásai… :-D Addig is adagoljuk tovább a diákszámlás infókat, most a Raiffeisen bank Menza bankszámlája van soron. Valami különös oknál fogva ez a csomag havi 50 forintunkba fog kerülni, cserében ingyenesen használhatjuk a netbankot és díjmentesen igényelhetünk és kapunk diákszámlát is. Az internetes bankolás nagy előnye itt, hogy minden átutalásunkat ingyenesen intézhetjük. Amennyiben mégis a papír alapú megoldást választjuk, úgy az átutalandó összegen felül bizonyos százalékos díjat kell fizetnünk. Ez a díj bankon belüli átutalásnál az összeg 0,25%-a, mely mindig 325 és 6555 Ft között fog mozogni. Bankon kívüli átutalásnál ugyan ez az összeg 0,3%, minimum 325, maximum 6555 Ft-os kerettel. Állandó átutalásnál minden tétel 0,075%-a kerül levonásra, de legalább 75 Ft, míg legfeljebb 6290 tételenként.

Sárgacsekket, a diákhitelt erre a számlára is gond nélkül lehívhatjuk, egyszóval mindent megtehetünk itt is amit máshol. Puszilunk titeket :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr973155892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása