Szandi89 2011.08.27. 17:00

K&H Diákszámla

Sziasztok!

Képzeljétek, voltunk éjszakai vidámparkozáson, igazi élmény volt! Az ember egyszer megváltja a karszalagot, aztán bármin mehet annyi kört, amennyit csak akar! :-)  Állítólag azon versenyeznek a gépkezelők, hogy kinél lesz több ember rosszul, de azért ez elég kacsának bizonyult… Bár igaz, ami igaz, ilyenkor már nem a kicsiknek való játékok a legnépszerűbbek  :-D

Na térjünk a tárgyra, K&H Trambulin 18 éven felülieknek ajánlott számla. Számunkra érthetetlen módon, itt van havi számlavezetési díj…igaz csak ötven forint havonta.  A számlánk mellé igényelhetünk Maestro bankkártyát, ez az első évben ingyenes. Ezen felül ingyenes még havi egy pénzfelvétel ATM-ből, valamint havidíjmentes a telefonos és internetes banki szolgáltatás.  Utóbbit egyébként érdemes is kihasználni, itt átutalási díjaink jóval alacsonyabbak, mint ha bankfiókban intéznénk ügyeinket.  Neten az átutalási díjak a következőképpen alakulnak (zárójelben a minimum és maximum díjak): bankon belül az utalt összeg 0,1%-a (20-2000 Ft), bankon kívülre az összeg 0,1%-a (50-2500 Ft), az állandó átutalás díja pedig tételenként 40 forint.

Korábbi bejegyzésben említettünk már ennél olcsóbbat is :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr943155878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása