Szandi89 2011.08.26. 21:41

Erste Diákszámla

Helloka!

Képzeljétek most volt Klaudia barátnőnk születésnapja, szóval kis csajos napot tartottunk. Kimentünk a kopaszi gátra piknikezni, meg este átmentünk a Király utcába, az egyik romkocsmába, jó volt nagyon. :-) Igaz a kocsmában már bepróbálkozott pár holland srác, de tudomást sem véve róluk folytattuk a beszélgetésünket ott ahol félbehagytuk. Diákszámlák nem kerültek szóba (bocsi), szóval most jöttünk bepótolni! :-D

Csapjunk is bele! :-) Soron következő alanyunk az Erste Diákszámla, mely egy csokor ingyenes szolgáltatással igyekszik magához csalogatni minket. A számlavezetés mellett ingyenes még a számlához tartozó első bankkártya, a netbank és telebank szolgáltatások, valamint havi egyszeri pénzfelvétel saját ATM-ből.  A kártyánk mellé ingyenesen kérhetünk Kártyaőr szolgáltatást is, valamint az internet bankot is érdemes kihasználni, hiszen ezen keresztül majdnem minden átutalás banki költségek nélkül intézhető.  Ha mégis személyesen szeretnénk átutalni, akkor bankon belül az összeg 0,2%-át (min: 315, max: 2098) kell fizetnünk, míg bankon kívülre 0,26% ez az érték, de mindig 437 és 8180 Ft között.

A fentieken kívül még megemlíteném, hogy most külön számlanyitási nyereményjáték is van, igen jó ajándékokkal, akár jogsit is lehet nyerni! Ez is ösztönözhet! ;-) 

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr773155871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása