Szandi89 2011.08.15. 16:09

Erste Telebank

Sziasztok!

Üdvözlök mindenkit itt a diákszámla blogon, ígéretemhez híven elhoztam nektek a soron következő telebank próbát, de előtte pletyizzünk egy kicsit! J Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ki milyen fesztiválon volt? Mi Krisztivel voltunk Soundon meg  kinéztünk Szigetre is, de jelenleg életünk nagy kérdése, hogy milyen fesztivált lenne majd érdemes meglátogatni jövőre. :-D Szóval kérem szépen kommentben, hogy ki mit tud! Volt, Ozora, Beertok, Rocktóber, Efott, stb :-) Na de visszatérve, telebankos témában most választásom az Erste Bank ügyfélszolgálatára esett.

A kékszám felhívása után a főmenüből azonnal kérhettünk ügyintézőhöz kapcsolást, aki munkanap délelőtt 11-kor körülbelül fél perc alatt be is jelentkezett a vonal túlsó végén.  Az úriember nagyon kedves és segítőkész volt, amint felvette a telefont rögtön jókedvűen és érdeklődően üdvözölt és kérdezte, hogy miben segíthet. Elmondtam, hogy a diákszámlájukról szeretnék érdeklődni, ekkor egy információ lavinát zúdított rám. Nem viccelek, három percig megállás nélkül beszélt, valami kitörő lelkesedéssel. :-) Komolyan mondom, élmény volt hallgatni, az ilyet pedig határozottan nehéz elérni, megjátszani pedig szinte lehetetlen. Remélem, ha legközelebb be kell telefonálnom szintén őt kapom, valami elképesztő.

Na de visszatérve a témához, minden fontos infót megkaptam külön részletekbe menő kérdezősködés nélkül, valamint az úr azt is felajánlotta, hogy időpontot is foglal nekem bármelyik bankfiókukban. Mindent összevetve nagyon meg vagyok elégedve az Erste telebankjával, remélem a többi ügyintéző is hasonló stílusban foglalkozik az ügyfelekkel. Puszik :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr693155739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása