Szandi89 2011.07.10. 20:32

OTP Telebank

Halihó kedveskéink!

Bankolásban kimeríthetetlen duónk tovább robog a pénzvilág kacskaringós útján. A diákszámlák, bankfiókok és online banki szolgáltatások után ezúttal a telefonos ügyfélszolgálatok következtek, az alábbiak szerint. Hétköznap munkaidőben felhívtuk a bankok általános ügyfélszolgálatait, átverekedtük magunkat az automatákon és egy emberi ügyintézőt kértünk, majd a diákszámla nyitási lehetőségekről érdeklődtünk. Kíváncsiak voltunk az ügyintézés menetére és sebességére, a megadott információk pontosságára és aktualitására, valamint bőségére. Részletekbe menő kérdéseket nem tettünk fel, inkább arra voltunk kíváncsiak, hogy „maguktól” milyen adatokat és részleteket mondanak el az ügyintézők. Persze ezek az összehasonlítások nem lesznek teljesen objektívek, hiszen a várakozási idő abszolúte forgalomfüggő (bár igyekeztünk hasonló időszakokban telefonálgatni), valamint az információgazdagságot és modort is ügyintézője (és nem bankja) válogatja. Persze elvárjuk a kedvességet és segítőkészséget, de manapság ezt nem mindenütt kapjuk meg, noha ez (is) hozzátartozik bármilyen hasonló munkakörhöz.

Most az OTP bankkal kezdenénk a bejegyzéseket, aztán szépen sorban érkezik a többi is! :-)
Az ország egyik legnagyobb bankjának telefonos rendszerében körülbelül két perc alatt juthatunk el egy ügyintézőhöz, aki így ebédidőben (csütörtök fél 1) mintegy 5 perc után jelentkezett be a vonal túlsó végén. A hölgy segítőkész volt, bár kicsit unottnak éreztük a hangját. Az alapvető információkat mind megkaptuk, de sajna ennél többet nem igazán, lehet nyilvánvalónak vették, hogy már utána néztünk az interneten. Összefoglalva, nem hagyott bennünk semmilyen komoly nyomot a bank telefonos ügyfélszolgálata, ellátja a feladatát, de ennél nem több, pedig itt azért meg lehetne fogni az ügyfeleket pár kedves szóval, szerintünk… 

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr353137401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása