Szandi89 2011.06.16. 11:02

Unicredit Netbank

Sziasztok!

Na, tűkön ültetek? :-D Akik pasi ügyek miatt tettek így, azoknak sajnos nem tudunk jó hírekkel szolgálni, semmi előrelépés nem történt Kriszti ügyében, egyelőre a „találkozgatunk, dumcsizunk” fázisban van életében a romantikus szál, no de ami késik, nem múlik, mint a mondás is tartja. :-) A kommentekben még mindig nem láttuk se a jó kis sztorijaitokat, se a banki tippjeiteket, hát, ejnye bejnye, mi itt törjük magunkat, ti meg lusták vagytok egy pármondatos tippet írni? :-) Nem leszünk így jóban! :-D Mai alanyunk az Unicredit bank online felülete lesz, szóval vágjunk is bele, hogy legyen még időtök a kommenteket gyártani! ;-)

Belépéskor szembetaláljuk magunkat a káosz-elmélet megtestesülésével, gombok, fülek, információk amerre csak a szem ellát, ráadásul még a háttér sem túl kontrasztos, szóval ember legyen a talpán, aki ezt elsőre átlátja, meg úgy egyáltalán el tudja olvasni.  A rendszerben külön fülön kezelhetjük a folyószámláinkat és értékpapírjainkat, mi a folyószámla-műveletekre szorítkoztunk, hiszen az értékpapírpiac nem egészen a diákok területe. Szolgáltatások területén a non-plus ultrával állunk szemben, a folyószámlánk, átutalások, beszedési megbízások és bankkártyák felügyeletén kívül kezelhetjük betéteinket, megtekinthetjük a napi aktuális valuta-árfolyamokat, kamatokat és kondíciós listákat, valamint tőzsdei és befektetési alapok információit is. Aki azt hiszi, hogy itt vége van a funkciók listájának, az nagyon téved, a teljesség igénye nélkül van itt még lehetőség nagy összegű készpénzfelvétel előzetes bejelentésére, levelezésre a bankkal, mindenféle sablon létrehozására, ja és ez az egyetlen felület, amit angolul és németül is használhatunk.

Mára ennyit tudtunk nektek alkotni, ez a rengeteg funkció egyszerűen annyira letaglózza az embert, hogy azt se tudja, hol kezdje. :-) Komoly üzletembereknek ezt mindenképpen csak ajánlani tudjuk, de nem vagyunk benne biztosak, hogy jelenleg bármelyikőtöknek szüksége lenne ilyen széleskörű banki szolgáltatásokra. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr113137374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása