Szandi89 2011.05.16. 16:25

OTP Netbank

 Halihó!

Ismét online bankozunk, most az OTP-re vetjük vigyázó szemeinket. Az oldalt nézegetve, hát bizony az előző Erstés animált csoda után erős visszaesésnek éreztük a dolgot, de ennek a designnak is megvannak a szépségei. Az online bank az anyukája zöld színeiben pompázik, szerintem egész kellemes árnyalatokat használ, de ízlés kérdése az egész.

Belépés után egy kettős menü fogad minket, felül találhatjuk a fő menüpontokat, baloldalon pedig az épp aktuális menüponton belül elérhető lehetőségeink vannak. A korábban már tárgyalt alapszolgáltatások itt is elérhetőek, egyszeri vagy sablonos átutalásokat indíthatunk, kezelhetjük a bankszámlánk, jóváhagyhatjuk a tranzakcióinkat, valamint 90 napra visszamenőleg láthatjuk a számlánkon történt aktivitást. Az internetes betételhelyezés és kezelés is megoldott, valamint bankkártyánkat és személyes adatainkat is kezelhetjük az online felületen. Extra szolgáltatásként említeném a „sárga csekk” befizetést, a mobiltelefon egyenleg feltöltést, valamint az autópálya-matrica vásárlásának lehetőségét, bár az utóbbival nem tudom, hányan tudnátok jelen pillanatban élni. Csoportos beszedésű (közüzemi) számláinkat is kezelhetjük az online felületről, valamint értékpapírokat is vásárolhatunk.

Összegezve, ez az online bankfelület is viszonylag logikusan kialakított, és ha elsőre nem is, de második-harmadik alkalomra kiismerhető és kezelhető. Mára legyen elég ennyi tőlünk, drukkoljatok, hogy elérjem a fodrászom :-D 

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr103137364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása