Szandi89 2011.04.25. 17:48

K&H netbank

Sziasztok!

Na, ki tudja hol volt a Kriszti? :P Na, hol? Úgy van, randin, megjegyzem ideje volt már. :-) A srácról nem igazán akar semmit elárulni, de szerintem kb. többet pepecsel a pasi a készülődéssel, mint mi ketten együtt, ebből mindenki vonja le a megfelelő következtetéseket. :-) Egyébként állítólag nagyon „aranyos” srác, bár nem tudom, ki kezd nem aranyos férfiakkal, de javítsatok ki kommentben nyugodtan. Na és a kedves diákszámlára vágyó olvasóközönségünk hogy áll szerelmi ügyekben? Kriszti kis szerencséje felkeltette a kíváncsiságom, szóval örülnék, ha megosztanátok velünk pár dolgot itt kommentben vagy fórumon, úgysem árt, ha beindul itt egy kicsit a közösségi élet, hiszen egymásnak is segíthettek a véleményetekkel, ne csak mi ketten legyünk a „szakértők”! :-)

Ezután a kis intermezzo után pedig itt az ideje kiveséznünk egy újabb internetes bankolási lehetőséget, melyet a K&H szolgáltat. Belépés után szembekerülünk a nem túl elegáns, mondhatni félkész kezelőfelülettel, melynek bal oldalát egy puritán menü, jobb oldalát pedig az aktuális menüpont tartalma foglalja el. Szolgáltatások tekintetében jól állunk, lehetőségünk van a számlatörténetünk és számlakivonatunk lekérésére, egyszeri átutalásokat vagy csoportos beszedési megbízásokat indíthatunk, valamint (nem létező) lekötött betéteinket is kezelhetjük online. Átutalási sablonokat valamint sárga csekk befizetési lehetőséget nem találtunk a menüben, pedig ezek azért hasznos funkcióknak bizonyulnak a legtöbb diák számára. Minket valószínűleg nem érint, de meg kell jegyeznünk, hogy befektetéseinket is kezelhetjük az internetes felületen keresztül, valamint bank- és hitelkártya ügyeinket is intézhetjük a számítógép elől. A menüben tovább tallózva megtaláljuk a mobilfeltöltési lehetőséget is, illetve lekérhetjük az aktuális valuta- és devizaárfolyamokat, ha esetleg külföldi utazást terveznénk, vagy onnan vásárolnánk valamit.

Nos, röviden és tömören fogalmazva, nem igazán estünk hasra a K&H online felületétől, biztosak vagyunk benne, hogy nem ez fogja a diákokat a bankhoz láncolni, ennél bizony láttunk már jóval erősebb próbálkozásokat is, mind esztétikai, mind szolgáltatási szinten.

Reméljük, hogy a napotok (a netbanktól eltérően) kiemelkedő lesz, menjetek ki a szép napsütésbe, rohangásszatok, hangoskodjatok, meg ilyenek! ;-) Uff :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr223137353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása