Szandi89 2011.03.07. 09:33

CIB Netbankolás

Na, hali!

Gondolom egyetértetek abban, hogy online banki szolgáltatásokat nézegetni nem túl izgalmas, épp ezért fogtuk magunkat Krisztivel és a jó időre való tekintettel tegnap kimentünk a Margit szigetre. Ebből kifolyólag egy sunyi kis náthával lettem gazdagabb és egész nap itthon feküdtem, sorozatokat bámulva. A probléma csak az, hogy kifogytam a Lost és Glee részekből is, szóval új elfoglaltságot keresve bizony megint csak az online banking és kis blogunk felé fordultam. Persze most jogosan mondhatjátok, hogy az egész megfázásos mizériát ki kellett volna hagynom és nemes egyszerűséggel tegnap megírni ezt a posztot, de hát utólag már én is okosabb vagyok. :D

A mai (vagy, ahogy én és a megfázásom mondjuk: „bai”) témánk a CIB bank online szolgáltatása lesz. Szerencsére a honlapon található internetbank demó segítségével akkor is kipróbálhatjuk azt, ha nem vagyunk ügyfelek. Amint betérünk az internetbankba rögtön szembesülünk az aktuális banki hírekkel és ajánlatokkal, hálistennek ezek nem zavaróak, bár gondolom, senki nem örülne, ha ügyintézés közben reklámokkal bombáznák.

A felületen belül öt gombot találunk, az elsővel érhetjük ez a szolgáltatások menüjét, a többi pedig a beállításaink, a leveleink, a további bankszámláink valamint a súgó elérésére szolgál. A szolgáltatások menüjében rendelkezésre állnak a szokásos lehetőségek, szépen menüpontokra lebontva. Kezelhetjük a számlánk, a bankkártyánk, mindenféle tranzakciókat indíthatunk, és akár visszamenőleg is ellenőrizhetjük ezeket. Sárga csekk feladására és a mobilunk feltöltésére itt is van lehetőségünk, a (diák) hitel igénylését pedig kezdeményezhetünk online is. A számunkra kevésbé érdekes lehetőségek közé tartozik még az online hitelkártya-igénylés, valamint a biztosítási és befektetési ügyintézés, bár jó tudni, hogy adott esetben ezt is intézhetjük sorban állás nélkül.

Összegezve, a CIB is hozza nekünk a megszokott szolgáltatásokat, mindezt egy átlátható felületen tálalva. Most pedig igyekszem meggyógyulni, és elhagyni a „dáthám”.

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr82842145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása