Sziasztok!

Krisztivel úgy döntöttünk, hogy kimozdulunk egy kicsit végre és teszünk egy sétát a Körúton na meg persze meglessük az éppen aktuális ruha, cipő, bulizós felső, stb, stb, stb... akciókat is :-) De hogy Titeket se hagyjunk kedves olvasóink újabb blogbejegyzés nélkül, elballagtunk az UniCredit bank déli pályaudvarhoz közeli fiókjához, hogy személyesen is kérdezősködjünk a diákoknak szánt csomagjukról. A régi épületben egy meglepően modern, letisztult, piros-fehér fiókot találtunk. Nekem ez nagyon bejött, de Kriszti szerint a hely egyszerűen túl steril, amolyan „műtőszerű” volt, bár ez a legtöbb bankra elmondható. Késő délelőtt volt, így nem nagyon kellett várnunk, körülbelül 3 perc múlva már egy igen szimpatikus és készséges ügyintézővel ültünk szemben. A feltett kérdéseinkre azonnal fejből tudott válaszolni, és szerintem még a kondíciós listájukat is betéve tudta, bár nyilván ez  idővel minden banki dolgozónak a kisujjában van.

A hallottak alapján azt mondhatom, hogy nagyjából középkategóriás árakról beszélhetünk, nem nagyon tudnak, vagy akarnak a versenytársak alá ígérni, de nem is feltűnően magasak a banki szolgáltatások díjai. A diákszámla vezetés és az internetes bankolás ingyenes, az átutalási díj 300 és 5.000 forint között mozog az átutalt összeg függvényében (na de kérem, tele van az összes tv reklám ingyenes számlacsomagokkal).

Minden hónap első pénzfelvétele ingyen van (de csak saját ATM-ből), csakúgy, mint a diákhitel igénylési csomag, amellyel a Diákhitel Központtól megigényelhető a diákhitel bankszámlára utalása. Itt megjegyzem, hogy a mi hibánk, hogy még nem mondtuk, de nagyon fontos, diákhitel igénylése a Diákhitel Központtól minden bank minden diákszámlájára ingyenes!!!

A tanácsadó felajánlotta, hogy az elmondottakat felviszi nekünk egy formanyomtatványra, sőt egy diákszámlára kiállított üres szerződést is adott nekünk. A tapasztalt kedvességet és pontosságot sajnos eléggé elrontotta a kinyomtatott szerződés. A csomag neve, melyre szerződtünk volna, nem került a kinyomtatott szerződésre!!! A tanácsadó megmutatta ugyan a képernyőn, amit beírt, és valóban ott is volt a diák számlacsomag, de a szerződés, melyet az ügyfél és a bank is aláírásával hitelesít, ezt a nagyon fontos információt nem tartalmazza… Ezt elég nagy hiányosságnak érezzük. Na de itt szórakoztunk a legnagyobbat, mivel ezt a hiányos szerződést nekünk egy figyelmeztetés szerint háromszor figyelmesen el kéne olvasnunk, ami enyhén szólva is „kettős mérce” és kissé ironikus, ha értitek, mire gondolunk :D  De mindenképp ez a legszórakoztatóbb szerződésünk eddig, ez végülis valahol jó pont :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr692684837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása