Szandi89 2011.01.27. 15:49

Ruci-muci

Sziasztok,

 

Rövid kis helyzetbeszámolóval kezdünk, aztán belecsapunk a lecsóba és filozofálgatunk a jó diákszámla mibenlétéről. Na de mindent szépen sorjában, először is a fontos dolgok, ruhavásárlós sztori! :-P Egy gyönyörű virágos-világos rucit vettem ma a nyugatinál, azóta csak úgy süt rólam a boldogság. Ha tavasszal egy fülig érő szájú virágos kislányt láttok az utcán, az bizony én leszek (remélem) :-) Látjátok, még itt is ömlengek róla, pedig komolyabb témánk is van ám, diákszámlázunk ezerrel!

Sok mindentől függ, hogy melyik az ember számára legalkalmasabb diákszámla. Ugyan nem minden bank kínál kifejezetten diákoknak szóló bankszámlát, de azért a legnagyobbaknál mindenképpen megtalálhatjuk ezt a szolgáltatást is, hiszen a felsőoktatásba bekeveredőknek kötelezően szüksége van valamilyen diákszámlára. Hasznos lehet nézegetni a PSZÁF ide vonatkozó összehasonlító táblázatát, meg persze a mi blogunkat :-)

Ha megvan az esélyes befutók csoportja, szerintem nézzétek meg a kiválasztott bankok honlapját, hogy mennyire szimpatikus, könnyen eligazodtok-e rajta, és járjatok utána, hogy van-e a közelben annak a banknak ATM-je vagy fiókja, mert persze az sem elhanyagolható, hogy hol tud az ember készpénzt felvenni, és mennyiért.

Ennyi volt a mese mára, zárul Szandi&Kriszti mókatára! És ANNYIRA jó rucim van basszus!!! :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr212684588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása