Sziasztok, 

A következőkben nagyítónk alá az Unicredit Bank diákszámláját fogjuk helyezni. A számla egyértelműen fő célközönségének azokat a diákokat tekinti, akik nappali tagozatos középiskolai vagy felsőoktatási tanulmányokat folytatnak, és elmúltak 14 évesek, de nem töltötték még be a 26. életévüket.

A diákszámla leírását és a kondícióit itt találjátok:

http://www.unicreditbank.hu/maganszemelyek/szamlavezetes/unicredit_diakszamla.html

A kondíciókat áttekintve elmondható, hogy az Unicredit Diákszámla saját ATM-ben felvett készpénzért az első alkalommal nem kér pénzt (ezt most akciós jelleggel biztosítja, nem tudjuk, hogy meddig tart az akció...), a második készpénzfelvételtől már a 0,35%-ot + 300 Ft-ot, de minimum 400 Ft-ot kér, ami azért valljuk be, nem kevés...

Továbbá a külföldi ATM-eknél felvett készpénzért a saját automatánál nem kell fizetnünk havonta egyszer, de minden egyéb a pénzfelvétel költségét levonják a diákszámlánkról, hogy ez a költség pontosan mennyi, azt sajnos az interneten nem találtuk meg... A kondíciók alapján ez a csomag leginkább olyan diákoknak éri meg, akik az átlagosnál többet tartózkodnak külföldön.

Amolyan első benyomásként az mondható el, hogy az Unicredit a maga „férfias szűkszavúságával” joggal felkeltheti a laikusok figyelmét. 

Így a mienket is… :-)

Mindenestre banki túránk keretében vastagabb lencséjű nagyító alá fogjuk helyezni ezt a diákszámla csomagot, ezt ígérhetjük…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr492299329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása