Igaz, hogy blogunk alapvetően a diákszámlákról, a különbötő diákszámlák összehasonlításáról szól, de a tegnapi HVG-ben megejelnt egy cikk a diákhitelekről, ami úgy gondolom, hogy kapcsolódik a témánkhoz és sokunkat érdekelhet:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr672286870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Őri A. 2010.09.13. 17:37:49

Kedves Bloggerek!

Sajnálom, hogy későn vettem észre a blogotokat, így csak most tudok segíteni Nektek. Először is: Magyarországon nincsenek diákhitelek, csupán csak egy Diákhitel létezik, amit ígénylésre a Diákhitel Központ nyújt minden felsőoktatásben tanulónak (egyébként az első kifizetés az új tanévben október 15-én lesz!)

A kereskedelmi bankok csupán technikai szereplői a folyamatnak. Ők vezetik azt a bankszámlát, ahova mi folyósíthatjuk a kért összeget minden ígénylőnek. A számlacsomagok teljeskörű összehasonlítására a honlapunkon lehetőség nyílik: www.diakhitel.hu/partnerek-erd.php.

Szóval, a diákhitel igénylésekor, ha valakinek még nincs számlavezető bankja, akkor rögtön két szerződést köt. Az egyiket a bankkal a számlavezetésre, a másikat a Diákhitel Központtal a Diákhitel folyósítására.

A hitelfelvétel hosszútávú elkötelezettség, ezért fontos a feltételek alapos ismerete és mérlegelése. Erre honlapunk kiválóan alkalmas(www.diakhitel.hu), ajánlom figyelmükbe.

Üdvözlettel:

Őri András
kommunikációs vezető
Diákhitel Központ

Szandi89 2010.09.23. 15:50:39

Kedves András,

Köszönjük az építő jellegű hozzászólást! Teljesen egyetértünk veled, hogy a diákhitel felvétele, egy nagyon komoly döntés és érdemes előtte mérlegelni.

Kedves olvasók fogadjuk meg András tanácsát és mielőtt diákszámlánkra diákhitelt igényelnénk, vessünk egy pillantást a http://www.diakhitel.hu-ra!

Szép napot, sok napsütést, és csodaszép indián nyarat mindenkinek!
süti beállítások módosítása