Sziasztok,

Ha már kiosztottunk piros pontokat a jófej hozzáállásért (és nem csak a kondíciós listákért), akkor nézzünk valami igazán cool banki hozzáállást:

Az Erste Bank diákszámláját úgy reklámozza, hogy a számlanyitás mellé adnak mindenkinek egy 2.000 Ft-os utalványt és egy kisorsolnak egy jogosítvány (tanfolyamot :) ), ez a mi mércénkkel mérve egy 9-es pont a 10-es skálán (10 lenne, ha a a weboldalon látható Minit is ajándékba adnák...)

http://erstediakszamla.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr602288391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erikviking 2010.09.23. 13:04:26

Ne haragudjatok, de ha abba méritek egy bank mivoltát, hogy ad egy 2000Ft- os vásárlási utalványt, és még lehet fizeti is a jogsitokat (majd a nagy kalapból pont mindet fognak kihúzni), akkor szerintem rosszul álltok a témához. Hiszen jó, hogy ad 2000Ft-ot de mellette egy csomó egyéb költséget felszámol nektek a számla használata alatt és máris nem tűnik soknak az a 2000Ft. De elismerem ez a reklám valóban csalogató, de aki utána néz, máris nm tűnik olyan jó ajánlatnak.
süti beállítások módosítása