Sziasztok,
 
Pasifronton most van egy kis pangás, ezért Facebookon ismerkedtünk, meg Youtube videókat nézegettünk délelőtt. A Youtube-on beírtuk a keresőbe, hogy ismerkedj … és hoppá, ki is dobott kb. 40 videót, amelyek történetesen egy interaktív játék részei. Nem nehéz rájönni, hogy melyik a jó válasz (pl. szalonnát úgy 20 éve nem viszünk Palace-ba és a mulatós sem annyira lol már :) ), de nagyon viccesek a történetek (a srácok nagyon keményen próbálkoznak!).
 
Ha egy kicsit fel akarjátok dobni a napotokat, katt a linkre:
 
De, ami a legjobb –és ez az igazi csattanó a történetben-, nagyban nézzük, hogy mi ez a „videós cucc”, amikor észrevesszük, hogy pont egy Erstés diákszámlának a reklámja. Hát képzelhetitek… ez vicces, erre aztán nem gondoltunk! Szóval az Erste egy szimpatikus bank, meg is jött a kedvünk, hogy írjunk róluk.
 
Tehát nagyítónk alatt az Erste diákszámlája, azaz a Szemeszter Bankszámla! 
Amellett, hogy a természetes alapszolgáltatások, mint például a számlavezetés, tele/netbank, SMS értesítés az esetleges tranzakciókról, vagy épp maga a kártya ingyen vannak, olyan további pluszokkal rendelkezik, melyek a számlát – véleményünk szerint – a diákok számára teljessé, és ennél fogva nagyon vonzó diákszámlává teszik.
 
Mik ezek a plusz szolgáltatások? 
 
1. Társkártya igényelhető mellé, ami különösen jó, ha valakivel szorosabbra szeretnéd fűzni a kapcsolatodat…
 
2. Könnyedén igényelhető a diákszámlára diákhitel.
 
3. Havi egy készpénzfelvétel ingyenes, és a többi is viszonylag olcsó (0,5%+ 50 Ft), mondjuk nem Erstés ATM-ből meg 1,1% + 300 Ft, ami azért annyira nem lol, érdemes a saját ATM-et választani.
 
4. A diákszámlán a pénz le is köthető, ám hogy az hány százalékkal kamatozik, azt egyelőre nem tudjuk, de amint értesülünk a pontos számokról, veletek is megosztjuk :)
 
+Az Erste egy nemzetközi bank, tehát külföldön is található – ha nem is minden sarkon – egy Erstés automata. Következéskép az olyan országokban, mint pl. Ausztria vagy Horvátország, az Erstés ATM-ek könnyedén elérhetőek, s így ott belföldi tarifa mellett lehet pénzhez jutni. Ez nem utolsó szempont, hiszen egy horvát tengerparti nyaralásnál vagy egy bécsi kiruccanásnál ez jól nagyon jól jöhet… :)
 
Ha mélyebben is érdekel a téma, az Erstés diákszámlával való mélyebb ismerkedést itt kezdhetitek: 
 
Ha még több infóra van szükségeteka siákszámláról, itt folytassátok:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr22252407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása