Sziasztok,

Mielőtt végigjárnánk a bankokat, kutakodtunk egy kicsit az interneten, összeszedtük az elérhető infókat. Elsőnek az egyik legnagyobbal, az OTP-vel kezdtük, hát nézzük, mit is találtunk:

Az OTP-nek nincs kimondottan egyetemisták/főiskolások számára szóló diákszámla ajánlata, a Junior számla különböző verzióit választhatják a fiatalok életkortól függően, mint diákszámlát. A számlatípusok (közte a junior, azaz diákszámla) leírását itt találjátok:

https://www.otpbank.hu/portal/hu/Bankszamla/Junior


A diákszámla fenntartásának (ingyenes) és a diákszámla tranzakcióknak a költségeit itt találjátok:

https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/Lakossagi_szla_ktg_H_20100611.pdf


Tetszetős az internetes felület, ahol bankolni lehet, infók és képek, sőt a második linken egy demó is:

https://www.otpbank.hu/portal/hu/OTPdirekt/Interneten/Elonyok


https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/flash/Demo_Hazibank_HUN/HB_demo.html


Ami kevésbé tetszett: maradva az internetes bankolásnál, egy kicsit magasnak tűntek a díjak és furcsának, hogy az értesítő sms-seknek más-más a díja a különböző mobilhálózatokban:

https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/OTPdirekt_Kondicio_lak_20100406.pdf

Az egyetemisták/főiskolások által legtöbbet használt, diákszámlához kapcsolódó tranzakció a készpénzfelvétel. Ebből a szempontból az lehet vonzó az OTP diákszámlájával kapcsolatban, hogy OTP automata van a legtöbb helyen, viszont a készpénzfelvétel havonta csak egy alkalommal ingyenes.

A Junior számla (diákszámla...) csak 24 éves korig érvényes (hogy mi történik a 24. szülinapodon, és ami történik a diákszámláddal, ezt majd szermélyes megkérdezzük...), és lássuk be, nem sokan fejezik be 24 éves korukra diákéveiket.

Várjuk a véleményeket, hozzászólásokat, miről írjunk még, mire térjünk ki, mit szeretnétek még látni az oldalon. Most pedig rohanunk, irány a Sziget!!!! Ma este Sander van Doorn  a Party Arénában, gyertek minél többen, hatalmas buli lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr282215618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gospelradio · http://www.gospel.hu 2013.10.30. 09:14:45

Külön 14-18
és 18+ számlacsomag is van.

csinálunk egy tesztet velük
süti beállítások módosítása