Sziasztok!

Szandi vagyok, és a barátnőmmel, Krisztivel fogjuk írni ezt a blogot a diákszámlák összehasonlításáról. Én 20 éves vagyok, a BGF hallgatója (nálam is létszükség a diákszámla), ezért egy kicsit szakmai szemmel is tudom majd vizsgálni a kérdést, és objektív, az átlagnál „hozzáértőbb” tanácsokkal foglak segíteni benneteket. Kriszti most vették fel a Corvinusra, neki a diákszámla mellett szüksége lenne diákhitelre is.

Ennek a blognak a célja, hogy leírjuk kis kalandunkat, felmérjük és értékeljük a bankok által kínált lehetőségeket a diákszámlákra és a diákhitelre koncentrálva. Alapvetően azoknak a fiataloknak szeretnénk segíteni, akiknek még nincs diákszámlájuk, de nyitniuk kell egyet (mert erre kapják majd az ösztöndíjukat), illetve azoknak a főiskolásoknak/egyetemistáknak, akiknek már van diákszámlájuk, de valamilyen okból váltani szeretnének.

Megosztjuk veletek élményeinket, hogy ti is könnyebben eligazodhassatok a bankvilág és a diákszámlák "útvesztőiben" :)

Úgy döntöttünk, hogy Krisztivel végigjárjuk a bankokat, leírjuk a tapasztalatainkat, amelyeket ti is nyomon követhettek ebben a blogban. Részletesen megosztjuk veletek minden bank diákszámlájának előnyeit és hátrányait. Reméljük, hogy megtaláljuk az ideális diákszámlát! :)


Kriszti & Szandi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diakszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr622212582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása